Over ons

Sinds 2019 organiseren wij jaarlijks het Glazen Café in Sittard. In de stijl van het welbekende Glazen Huis zetten we ons jaarlijks rond de feestdagen in voor mensen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. Zo begonnen we in 2019 in samenwerking met Romano Hoen, Jos Horsmans en Walter Willems met het thema ‘Samen sterk voor de voedselbank’. Deze allereerste editie van het Glazen café konden we afsluiten met een prachtig opgehaald bedrag van € 7300,- !

Dit jaar pakken we het nog wat groter aan en zetten we ons 19 december 2020 in voor ‘Eenzame ouderen’, die zeker dit jaar door de Corona-crisis extra hard geraakt zijn.

Hoe dit er allemaal uit gaat zien in vergelijking met vorig jaar is lastig te zeggen. Door de continu veranderende maatregelen valt lastig te zeggen of het Glazen Café dit jaar open is voor publiek. Eén ding is wel zeker; het feestje gaat (online) gewoon door!

Steun het Glazen Café!

Steun het Glazen Café in haar strijd tegen eenzaamheid met een vrije donatie. Zeker in deze bijzondere periode lijden ouderen in onze samenleving steeds meer aan eenzaamheid. Met uw hulp kunnen we deze mensen in het zonnetje zetten en door deze crisis en donkere maanden helpen!