Veiling

Tijdens het Glazen café gaan we voor het goede doel natuurlijk weer een aantal mooie artikelen veilen. Kijk hieronder wat er allemaal te krijgen is en wat het laatste bod is! Bieden kan via Facebook of ons contactformulier.

Professionele Stofzuiger

Stofzuigen? Met deze stofzuiger die geponsord is door Robedo Cleaning Echt word dat een heel stuk makkelijker!

Huidig Bod – € 65,-

Tegoedbon voor fotoshoot

De leukste en de beste foto studio van Nederland doet dit jaar ook weer mee! Zij stellen 5 Foto-Shoots incl. 5 afdrukken ter waarde van € 37,50 weg!

Huidig Bod – € 25,- 

Jack Daniels Whiskeypakket

Café de Oeter biedt dit jaar een heerlijk whiskeypakket ter waarde van maar liefst € 50,- aan voor onze veiling. Wat wil je nog meer om lekker warm de feestdagen door te brengen?

Huidig Bod – €25,- 

Numatic stofzuiger

Ook Castor B.V. stelt een prachtig product ter beschikking voor onze veiling; een professionele Numatic stofzuiger ter waarde van maar liefst € 200,- !

Huidig Bod – €65,- 

Dinerbon Giuseppe

Voor de fijnproevers onder ons heeft restaurant Giuseppe ook een heerlijk presentje. Een dinerbon ter waarde van € 25,-. Een harstikke leuk kerstcadeautje natuurlijk, of gewoon lekker voor jezelf!

Huidig Bod – €7,- 

Airwick Life Scents

Firma van Ginkel stelt maar liefst 6 van deze heerlijk luchtverfrisser beschikbaar voor onze veiling? Wil jij deze heerlijke geuren in huis halen? Bied dan snel mee!

Huidig Bod – €0,- 

Bridgestone Helmkoffer

Voor de motormuizen onder ons hebben we ook een prachtige artikel in de veiling; een harstikke stevige helmkoffer van Bridgestone ter waarde van zo’n € 80,-. Gesponsord door Motoport Echt.

Huidig Bod – €0,- 

Motoport (Sport)tas

Naast een prachtig helmkoffer stelt Motoport Echt ook een mooie (sport)tas ter beschikking voor onze veiling.

Huidig Bod – €0,- 

Houten Kerstboom

Steigerhout is helemaal in. Wil jij deze mooie steigerhouten kerstboom ter waarde van € 25,- van de Hubo in Echt in huis halen? Bied dan snel mee!

Huidig Bod – €0,- 

Fotolijst

De feestdagen gaan natuurlijk om samen zijn met elkaar. Als dat allemaal niet of lastiger gaat kun je met dit prachtige fotolijstje van House of Coco je geliefden in ieder geval altijd in huis hebben. Er zijn twee fotolijstjes beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Huidig Bod – €0,- 

Fietstas

Hang jij ook nog altijd plastic tasjes aan het stuur van je fiets? Dat hoeft niet meer, want met deze prachtige fietstas met een inhoud van maar liefst 17 liter ter waarde van € 39,95 van Profile Wijnen kun je je boodschappen altijd netjes kwijt!

Huidig Bod – €0,- 

Damesjasje

Mirjam’s Fashion stel dit prachtige jasje ter beschikking voor onze veiling. Maak je outfit deze feestdagen compleet met dit stijlvolle jasje.

Huidig Bod – €0,- 

Damesblouse

Deze mooie blouse van Mirjam’s Fashion is ook een echte blikvanger aan het kerstdiner. Maak je outfit compleet en bied mee!

Huidig Bod – €0,- 

Sjaal

In de koude maanden is natuurlijk weinig lekkerder dan een mooie en warme sjaal (op een warme kop chocomelk na natuurlijk). De sjaal heeft twee prachtige afbeeldingen, op iedere kant een ander kunstwerk. Bied snel mee op deze mooie en warme sjaal van Mirjam’s Fashion!

Huidig Bod – €0,- 

Coronaset

We kunnen er helaas nog steeds niet omheen. Corona beïnvloed ons leven nog altijd iedere dag. Daarom biedt Mirjam’s Fashion ook een Corona-proof setje aan voor onze veiling. Ga ook veilig maar stijlvol het nieuwe jaar in!

Huidig Bod – €0,- 

Voorgeplante Bloembollen

We gaan weer koude en donkere maanden tegenmoet. Maar dat duurt gelukkig maar even! Bereid je ook voor op een zonnig, kleurrijk en geurig voorjaar met deze voorgeplante bloembollen van Welkoop.

Huidig Bod – €0,- 

Carmen Travel Beauty Shaver LS2100

Met deze veelzijdige ladyshave van Boxxer Echt scheert u uw lichaam snel, eenvoudig en veilig.

Huidig Bod – €0,- 

Xssive TWS Wireless Earbuds

Raak nooit meer in de knoop met deze draadloze oordopjes van Boxxer Echt.

Huidig Bod – €10,- 

BBQ

De zomer laat nog even op zich wachten, maar met deze BBQ bent u in ieder geval al goed voorbereid! Met dank aan Computer Solutions Echt.

Huidig Bod – €0,- 

Waxinelichthouders

Met deze prachtige waxinelichthouders ter waarde van € 20,- van Hees Lights & Living haalt u deze feestdagen zeker weten sfeervol licht in huis!

Huidig Bod – €5,- 

Soda Stream

Altijd al zelf koolzuurhoudende drank thuis willen maken? Met deze Sodastream ter waarde van € 159,99 van EP Tummers kan het! Inclusief CO2-cilinder en glazen waterkaraf.

Huidig Bod – €45,- 

Country Lane Cabernet Sauvignon

Bij een heerlijk (kerst)diner hoort natuurlijk ook een lekker wijntje, zoals deze Cabernet Sauvignon van Country Lake. Met dank aan Gall & Gall.

Huidig Bod – €0,- 

Cadeaubon Klijntje

Ook voor de klijntjes hebben we iets in de aanbieding in deze veiling. Twee cadeaubonnen ter waarde van € 15,- te besteden bij Klijntje.

Huidig Bod – €0,- 

Blik en Veger

Ga ook schoon het nieuwe jaar in met deze degelijke blik en veger, gesponsord door de Hubo in Echt.

Huidig Bod – €5,-

Spiegel met Theelicht

Haal wat sfeer in huis met deze prachtige spiegel met theelicht, gemaakt door ‘Handig gemaakt’.

Huidig Bod – €0,-

Enzo Tempo Horloge

Ook sponsort Computer Solutions Echt dit mooie horloge van Enzo Tempo.

Huidig Bod – €25,-

Kerstboom Schilderij op doek

Wilt u nog meer kerstsfeer in huis? Bied dan mee op dit prachtige kerstboomschilderij, gesponsord door ‘Handig gemaakt’.

Huidig Bod – €17,50,-

Bieden